Ledige stillinger på Vester Vedsted Vingård

Kok eller køkkenassistent


Vi tilbyder helårig ansættelse. 

Primært dagsåbent. 1-2 aftenåbninger om ugen. 

Altid fri søndag og mandag med mindre andet aftales.

1 månedlig friweekend.


Arbejdet vil bestå af prep, service, opvask (vi hjælper alle til på alle poster), køkkenhavearbejde og andet forefaldende arbejde i ydersæsoner: hjælpe til i produktionen, i marken, vedligeholdelse.


Udelukkende sæsonbaserede råvarer fra primært lokale producenter og landmænd, med hvilke vi har tæt kontakt. Fx henter vi mælken direkte fra bondemandens tank og pasteuriserer selv i restauranten. Når vi køber kød, så aftager vi hele dyret og forarbejder det efterfølgende. 


Vi tilbyder en stilling, hvor der er plads til at lege på mange niveauer til restauranten: gourmet, charcutteri, patiserie, ostefremstilling eller måske du brænder for noget helt 5.?


Hvis du tænker, at det måske kunne være noget for dig eller én, du kender, så tøv ikke med at kontakte os på: 52340903 eller vingaardensbord@gmail.comStabil, effektiv og ansvarlig opvasker


Er du færdig med grundskoleforløbet (du må også gerne være fuldvoksen:)), og har du mod på at være med til at skabe et særligt sted for vores gæster året rundt? Så kunne vi rigtig godt bruge dig til at hjælpe os i opvasken på åbningsdage/aftener.


Vi er kun interesserede i henvendelser fra ansøgere, der kan arbejde 1-3 vagter i ugen, hvor én vagt vil være lørdag aften. Én månedlig friweekend, hvis dette ønskes. 

Havehjælp


Leder du efter et deltidsjob, hvor du kan få lov til at køkkenhave-den-for-vildt? 


Vi dyrker køkkenhaven på Vingården økologisk. Køkkenhaven står over for en omfattende renovering, hvilket du kan få lov til at sætte præg på og få ansvaret for, hvis du har mod på det. Ellers ønsker vi også blot hjælp til præcise opgaver. 


Ring eller skriv endelig for at få en snak om ønsket antal timer. 

52340903 eller vingaardensbord@gmail.com