Eftermiddagssang med Karina Kirkegaard, Helle Agerbo og Vingårdens Marie

Søndag d. 11. juni 2023 kl. 15.30

Mangen en gang har vi sunget for gæsterne ved Vingådens Bord på Vester Vedsted Vingård. I en periode op til 4 gange årligt, hvor vi blandt andet hyldede de smukke danske årstidssange. Efter en længere pause blandt andet grundet et par fødsler har vi 3 fundet sammen igen, og glæder os nu afsindigt til at få lov til at synge for jer igen. Vi synger 3-stemmigt. Karina akkompagnerer på guitar. 


Repertoiret indeholder nogle af de mange kendte sange, som vi har sunget for jer tilligere: Forelsket i København, Amazing Grace, Drømte mig en Drøm, Kom Maj du søde milde, Ingeborg af Okholm men selvfølgelig også et par helt nye sange, skal lyde for første gang denne eftermiddag. 


Som altid vil der være et par fællessange at synge med på for gæsterne. 


Koncerten varer ca. 1 time og koster 50 kr. Pengene går til at dække den afgift, vi skal betale til KODA, for at få lov til at synge for gæster i offentligt rum.


Selvfølgelig kan der købes herligheder i restauranten/caféen inden, efter og under koncerten. Reservering af billetter sker på kontakt@vvvingaard.dk. 


Vi håber at se dig og evt. dine denne eftermiddag. 


Med venlig hilsen

Karina, Helle og Marie

(Helle mangler på billedet - det laver vi om på med et byt billede efter koncerten:))


 

Blueskoncert

KONCERT med BARK


Der findes mange særligheder her i verden. Blues er én af dem.


Og så er der Bark.

Fredag d. 24. marts 2023
19.00-21.00


Bark med Ole Barkentin i spidsen på vokal og bas har gæstet Vester Vedsted Vingård allerede 4 gange. Tænker, at det er ganske normalt årligt at gå hen og blive lidt bluestrængende, og når vi selv så sjældent kan komme ud, så er det jo praktisk at kunne invitere udvalgte særligheder hjem til os selv på Vingården. Og det er ikke bare deres musik. Det er faktisk lige så meget baredem.


En aften med sjæl, “sprelskhed” og virkelig dygtigt håndspillet blues.
En aften, hvor de gamle mestre bliver hyldet.
En aften med sådan nogle musikkere, som fascinerer, og som man har lyst til at sætte sig ned og drikke en øl med efter koncerten.

Kære Ole, Henning, Claus og Bo - vi glæder os til jeres besøg.

KoncertFredag d. 24. marts 2021 kl. 19.00-21.00 (30 min pause med mulighed for køb af drikkevarer, kaffe/te og sødt)
Mulighed for spisning inden koncerten.

PRIS for koncerten: 150,- (går ubeskåret til musikkerne)

BILLET: kontakt@vvvingaard.dk eller på 52340903

MAD: Før koncerten i tidsrummet 17.30-18.45 kan der bestilles mad i restauranten på Vester Vedsted Vingård.
Aftenens menu: Flæskestegssandwich. Serveret med vintersalat. De fleste råvarer fra bønderne lige omkring os - alt økologisk og lavet fra bunden. Pris: 200 kr.


Pladsbestilling på mail :kontakt@vvvingaard.dkeller pr. tlf. 52340903


KONCERT med Mojoes

Fredag d. 3. november 2023
19.00-21.00 


Ude i skoven bor en destillatør, der våger over ædle dryp fra kobberrøret i månens sarte lys. Ved siden af destillatøren og hans familie bor en musikker. Musikkeren kommer med sit band fredag d. 4. november og spiller i restauranten på Vingården. Skov-Blues/soul med naturens grønne fe i glasset - dét er en oplevelse, du ikke finder ret mange steder;)


Det er muligt at bestille bord til spisning inden koncerten i tidsrummet 17.30-18.30. Vi serverer hotte vinger fra Kongeå Kylling - fyldige og kødfulde med Xaviers forførende dust. Dertil ovnbagte kartofler fra Abildskærgård, salat fra køkkenhaven i Stensbæk og brød med det mel, vi lige har hentet hos Forum Mel.


Vi bager kage til pausen. Dette er ikke nødvendigt at forudbestille.


Pris: 

Koncert: 150 (går ubeskåret til musikkerne)

Mad: 


Om bandet:

"Bandet Mojoes har i mere end 15 år serveret solide groovy vibes og musik, der får hofterne til at svinge og fødderne til at vippe.Bandet består af erfarne musikere, der i den grad kan fyre op under den store groove-kedel.Med hver deres spillestil og baggrund har de fem musikere kogt et bredt repertoire sammen af blues, soul, country og med et lille nip jazz her og der.


Bandet Mojoes består af musikerne: Helle Rørdam – vokal Ronny Clausen – bas Brian Nørgaard – trommer David Villanueva – guitar, vokal Bjarke Nielsen – orgel/Piano"