Sangeren & PianistenSange til eftertanke med fortælling denne fredag aften på Vester Vedsted Vingård af pianisten Mats Rudklint og sangeren Finn Dahl.Sangeren og pianisten synger, spiller og fortæller i et blandet program af: Roger Whittaker, Charles Aznavour, Frank Sinatra, Leonard Cohen, Johnny Cash, Sting, Bjørn Afzelius, Mary Hopkins, John Mogensen og irske og skotske sange. Klassisk musik: Nessun Dorma af Giacomo Puccini og Ave Maria af Pietro Mascagni. 

---


Koncert: fredag d. 24. maj 2024kl. 19.00-21.00 (30 min pause med mulighed for køb af drikkevarer, kaffe/te og sødt)
Mulighed for spisning inden koncerten.

PRISfor koncerten: 100,-

BILLET: kontakt@vvvingaard.dk eller på 52340903

MAD: Før koncerten i tidsrummet 17.30-18.45 kan der bestilles mad i restauranten på Vester Vedsted Vingård.
Aftenens menu: er ikke besluttet endnu. Men i hvert fald som altid: De fleste råvarer fra bønderne lige omkring os - alt økologisk og lavet fra bunden. Pris: 200 kr.


Pladsbestilling på mail :kontakt@vvvingaard.dkeller pr. tlf. 52340903Jazzkoncert


GENKENDT


- duo med Helle Møller og Catrine Frølund


DATO: Torsdag d. 8. august 

Kl. 19.00-21.00


GENKENDT fortolker den danske musik, der satte vigtige spor i 70’erne og 80’erne, og tager den i uventede musikalske retninger: Shit & Chanel swinger, Sebastian læner sig tilbage i en hed bossa nova, John Mogensen går afro og Trille sendes en tur omkring New Orleans. Musikken er både genkendt og ny. En af vores publikummer udtrykte det sådan: ”Sangene får ikke bare ny indpakning. De bliver pakket ud.” 


Sangeren Helle Møller fortæller: ”Jeg har valgt sange, der har været vigtige lydspor til min ungdom. De får historier med på vejen - fra teenageværelset i Holstebro - til studietiden i Århus. De sange, vi lytter til i vores ungdom, sætter sig dybt i os. De lagres i os sammen med et hav af oplevelser og stemninger. De gemmer på et væld af følelser, forelskelser og forandringer. Igen og igen oplever jeg, at publikum fortæller, hvordan de selv tager en indre tur tilbage i tiden og bliver berørt, når de hører vores fortolkninger. De genkender musikken og føler sig genkendt i den, men oplever den samtidig som ny.”


Kendt duo på Vingården

Duosamarbejdet går tilbage til 2016. Siden har de to kvinder også udvidet til kvartetformat. Ribe er hjemmebane, for Catrine er født og opvokset i Egebæk, og Helle var musiklærer på Ungdomshøjskolen ved Ribe i 8 år. De har gennem årene givet en stribe koncerter Vester Vedsted Vingård, og der er altid god plads til overraskelser og leg.


Helle og Catrine glæder sig til at komme tilbage. Og vi på Vingården glæder os til at byde jer velkomen igen!


-----


Koncert: torsdag d. 8. august 2024 kl. 19.00-21.00(30 min pause med mulighed for køb af drikkevarer, kaffe/te og sødt)
Mulighed for spisning inden koncerten.

PRISfor koncerten: 175,- 

BILLET: kontakt@vvvingaard.dk eller på 52340903

MAD: Før koncerten i tidsrummet 17.30-18.45 kan der bestilles mad i restauranten på Vester Vedsted Vingård.
Aftenens menu: er ikke besluttet endnu. Men i hvert fald som altid: De fleste råvarer fra bønderne lige omkring os - alt økologisk og lavet fra bunden. Pris: 200 kr.


Pladsbestilling på mail :kontakt@vvvingaard.dkeller pr. tlf. 52340903
KONCERT med Mojoes

Fredag d. 1. november 2024
19.00-21.00 


Ude i skoven bor en destillatør, der våger over ædle dryp fra kobberrøret i månens sarte lys. Ved siden af destillatøren og hans familie bor en musikker. Musikkeren kommer med sit band fredag d. 3. november og spiller i restauranten på Vingården. Skov-Blues/soul med naturens grønne fe i glasset - dét er en oplevelse, du ikke finder ret mange steder;)


Det er muligt at bestille bord til spisning inden koncerten i tidsrummet 17.30-18.30. 


Vi bager kage til pausen. Dette er ikke nødvendigt at forudbestille.


Pris: 

Koncert: 175,- (går ubeskåret til musikkerne)

Mad: 200 kr. 


Bestil plads og evt. bord på kontakt@vvvingaard.dk eller via vores bookingsystem på hjemmesiden www.vvvingaard.dk.


Om bandet:

"Bandet Mojoes har i mere end 15 år serveret solide groovy vibes og musik, der får hofterne til at svinge og fødderne til at vippe.Bandet består af erfarne musikere, der i den grad kan fyre op under den store groove-kedel.Med hver deres spillestil og baggrund har de fem musikere kogt et bredt repertoire sammen af blues, soul, country og med et lille nip jazz her og der.


Bandet Mojoes består af musikerne: Helle Rørdam – vokal Ronny Clausen – bas Brian Nørgaard – trommer David Villanueva – guitar, vokal Bjarke Nielsen – orgel/Piano"

Skotsk musik på Vingården - når vinden blæser den vej.....


Spisning mellem 17.30-18.30

Kaffe/kage i pausen


Norrie McGregor - Vester Vedsteds ægte skotte - besøger os igen denne torsdag aften. Hr. McGregor spiller på guitar og bodhrantromme, og så har hans stemme den klang, der i et sus hiver dig med til stejle skrænter med frådende hav dybt nede, slotsruiner, dramatiske himle, brede sletter og drømmende toner fyldt med længsel og rungende inderlighed.

Norrie holder af, hvis publikum kan komme med forslag til skotske sange, man gerne vil have ham til at spille. Så bliver han så glad:)


MAD

Vi tilbyder spisning i forbindelse med koncerten


Pris for koncerten: 85 kr. 

Pris for mad: .

Bestilling: kontakt@vvvingaard.dk eller 52340903


Koncert med Karina, Helle og Marie

Til sommeren 2024. Nærmere detaljer meldes ud her, via Facebook, Instagram og nyhedsmail.


Først musik og så valgfri fællesspisning.

Et sted i Vester Vedsted øver de 3 kvindestemmer sig jævnligt, mens børnene leger i baggrunden. Karina Kirkegård har et stort repertoire af egne sange, og det er hende, der laver stemmer og spiller på guitaren. Helle Agerbo og Marie Malletier er dem med de små børn, og det er overskuddet i deres familier, der i årerne har bestemt, om der var mulighed for at bidrage med fløjte, klaver, xylofon og slagtøj. Første gang de indbød til koncert på Vingården var helt tilbage i 2015, og siden har de sunget mere eller mindre fast 1-4 gange om året. Konceptet er kendte og mindre kendte årstids-, højtids- og historiske sange blandet med Karinas egne og altid mulighed for publikum for at synge med på et par stykker.

Pris for koncerten: 
Pris for maden


BESTILLING: kontakt@vvvingaard.dk eller 52340903 - kontakt os også gerne, hvis du ønsker sang til en særlig anledning uden for restaurantens rammer.. 

Vi håber, I/du finder tid til at komme og nyde tonerne med os og ønske hinanden glædelig jul.

Med venlig hilsen
Karina, Helle og Marie

OBS! Det er et ældre billede, hvor lille Claire på nu 4 er inde i maven - der kommer IKKE flere hjemmelavede babyer på Vingården før til næste generation;)

 

Blueskoncert

KONCERT med BARK


Tak for en dejlig koncert i 2024. Vi ses i 2025!


Der findes mange særligheder her i verden. Blues er én af dem.


Og så er der Bark.

DATO: nok til marts 2025
19.00-21.00


Bark med Ole Barkentin i spidsen på vokal og bas har gæstet Vester Vedsted Vingård allerede 4 gange. Tænker, at det er ganske normalt årligt at gå hen og blive lidt bluestrængende, og når vi selv så sjældent kan komme ud, så er det jo praktisk at kunne invitere udvalgte særligheder hjem til os selv på Vingården. Og det er ikke bare deres musik. Det er faktisk lige så meget baredem.


En aften med sjæl, “sprelskhed” og virkelig dygtigt håndspillet blues.
En aften, hvor de gamle mestre bliver hyldet.
En aften med sådan nogle musikkere, som fascinerer, og som man har lyst til at sætte sig ned og drikke en øl med efter koncerten.

Kære Ole, Henning, Claus og Bo - vi glæder os til jeres besøg.

Koncert kl. 19.00-21.00 (30 min pause med mulighed for køb af drikkevarer, kaffe/te og sødt)
Mulighed for spisning inden koncerten.

PRIS for koncerten: 175,- (går ubeskåret til musikkerne)

BILLET: kontakt@vvvingaard.dk eller på 52340903

MAD: Før koncerten i tidsrummet 17.30-18.45 kan der bestilles mad i restauranten på Vester Vedsted Vingård.
Aftenens menu: Coq au vin. Råvarer fra bønderne lige omkring os - alt økologisk og lavet fra bunden. Pris: 200 kr.


Pladsbestilling på mail :kontakt@vvvingaard.dkeller pr. tlf. 52340903