Skotsk musik i anledningen af Saint Andrews Day

Torsdag d. 30. november 18.00-20.00


Spisning mellem 17.30-18.00

Kaffe/kage i pausen


Norrie McGregor - Vester Vedsteds ægte skotte - besøger os igen denne torsdag aften. Hr. McGregor spiller på guitar og bodhrantromme, og så har hans stemme den klang, der i et sus hiver dig med til stejle skrænter med frådende hav dybt nede, slotsruiner, dramatiske himle, brede sletter og drømmende toner fyldt med længsel og rungende inderlighed.

Norrie holder af, hvis publikum kan komme med forslag til skotske sange, man gerne vil have ham til at spille. Så bliver han så glad:)


MAD

Vi tilbyder spisning i forbindelse med koncerten. I forberedelserne googlede vi i en rask vending "typisk skotsk mad" og faldt som ventet utrolig mange gange over haggis. Beskrivelse og billeder så faktisk tiltalende ud, men Norrie rynkede på næsen og sagde: "Ah, you really want to do that?". Så i og med at der lander en biodynamisk gris fra Hedeagergård på torsdag, laver vi dejlige saftige og sprøde: scottish pork pies - og naturligvis også en vegetariske tærte, hvis man hellere skulle ønske det. Salat ved siden af. Og et shot whisky.


Pris for koncerten: 50 kr. Går ubeskåret til musikeren.

Pris for mad: 150 kr.

Bestilling: kontakt@vvvingaard.dk eller 52340903


Vi forsøger at knibe en sidste lille koncert ind i året 2023.
Torsdag d. 21. december kl. 17.00-ca. 17.30.


Først musik og så valgfri fællesspisning i form af en varm vegetarisk suppe med creme fraiche og vores vanlige brød - alt øko, det ved I.

Et sted i Vester Vedsted øver de 3 kvindestemmer sig jævnligt, mens børnene leger i baggrunden. Karina Kirkegård har et stort repertoire af egne sange, og det er hende, der laver stemmer og spiller på guitaren. Helle Agerbo og Marie Malletier er dem med de små børn, og det er overskuddet i deres familier, der i årerne har bestemt, om der var mulighed for at bidrage med fløjte, klaver, xylofon og slagtøj. Første gang de indbød til koncert på Vingården var helt tilbage i 2015, og siden har de sunget mere eller mindre fast 1-4 gange om året. Konceptet er kendte og mindre kendte årstids-, højtids- og historiske sange blandet med Karinas egne og altid mulighed for publikum for at synge med på et par stykker.

Pris for koncerten: 30 kr. (børn gratis - det er ikke en egentlig børnekoncert, men har man børn, der holder af lidt særlige sammensungende toner, så er de mere end velkomne)
Pris for maden: 95 kr. børn halv pris.


BESTILLING: kontakt@vvvingaard.dk eller 52340903

Vi håber, I/du finder tid til at komme og nyde tonerne med os og ønske hinanden glædelig jul.

Med venlig hilsen
Karina, Helle og Marie

OBS! Det er et ældre billede, hvor lille Claire på nu 4 er inde i maven - der kommer IKKE flere hjemmelavede babyer på Vingården før til næste generation;)

 

Blueskoncert

KONCERT med BARKDer findes mange særligheder her i verden. Blues er én af dem.


Og så er der Bark.

DATO: fredag d. 8. marts 2024
19.00-21.00


Bark med Ole Barkentin i spidsen på vokal og bas har gæstet Vester Vedsted Vingård allerede 4 gange. Tænker, at det er ganske normalt årligt at gå hen og blive lidt bluestrængende, og når vi selv så sjældent kan komme ud, så er det jo praktisk at kunne invitere udvalgte særligheder hjem til os selv på Vingården. Og det er ikke bare deres musik. Det er faktisk lige så meget baredem.


En aften med sjæl, “sprelskhed” og virkelig dygtigt håndspillet blues.
En aften, hvor de gamle mestre bliver hyldet.
En aften med sådan nogle musikkere, som fascinerer, og som man har lyst til at sætte sig ned og drikke en øl med efter koncerten.

Kære Ole, Henning, Claus og Bo - vi glæder os til jeres besøg.

Koncert kl. 19.00-21.00 (30 min pause med mulighed for køb af drikkevarer, kaffe/te og sødt)
Mulighed for spisning inden koncerten.

PRIS for koncerten: 150,- (går ubeskåret til musikkerne)

BILLET: kontakt@vvvingaard.dk eller på 52340903

MAD: Før koncerten i tidsrummet 17.30-18.45 kan der bestilles mad i restauranten på Vester Vedsted Vingård.
Aftenens menu: Flæskestegssandwich. Serveret med vintersalat. De fleste råvarer fra bønderne lige omkring os - alt økologisk og lavet fra bunden. Pris: 200 kr.


Pladsbestilling på mail :kontakt@vvvingaard.dkeller pr. tlf. 52340903


KONCERT med Mojoes

Fredag d. 1. november 2024
19.00-21.00 


Ude i skoven bor en destillatør, der våger over ædle dryp fra kobberrøret i månens sarte lys. Ved siden af destillatøren og hans familie bor en musikker. Musikkeren kommer med sit band fredag d. 3. november og spiller i restauranten på Vingården. Skov-Blues/soul med naturens grønne fe i glasset - dét er en oplevelse, du ikke finder ret mange steder;)


Det er muligt at bestille bord til spisning inden koncerten i tidsrummet 17.30-18.30. Vi serverer en blanquette af kød fra én af de økologiske landmænd lige omkring os, ølandsperler, forskellige kål fra Stensbæk Have og brød også med Forum Mels mel.


Vi bager kage til pausen. Dette er ikke nødvendigt at forudbestille.


Pris: 

Koncert: 150 (går ubeskåret til musikkerne)

Mad: 200 kr. 


Bestil plads og evt. bord på kontakt@vvvingaard.dk eller via vores bookingsystem på hjemmesiden www.vvvingaard.dk.


Om bandet:

"Bandet Mojoes har i mere end 15 år serveret solide groovy vibes og musik, der får hofterne til at svinge og fødderne til at vippe.Bandet består af erfarne musikere, der i den grad kan fyre op under den store groove-kedel.Med hver deres spillestil og baggrund har de fem musikere kogt et bredt repertoire sammen af blues, soul, country og med et lille nip jazz her og der.


Bandet Mojoes består af musikerne: Helle Rørdam – vokal Ronny Clausen – bas Brian Nørgaard – trommer David Villanueva – guitar, vokal Bjarke Nielsen – orgel/Piano"