Når festen holdes på Vester Vedsted Vingård

Måske sidder du lige nu og researcher efter det helt rigtige sted at holde din eller jeres fest eller mindehøjtidlighed eller kaffeslaberads eller en sammenkomst bare fordi. Og måske er du nu landet det rigtige sted. Klik dig lidt frem og tilbage her på vores sider, hvor vi i store træk har prøvet at beskrive, hvad vi kan tilbyde her hos os. Er der ikke lige den kombination, du/I søger efter, så hold dig/jer ikke tilbage, vi er at finde på kontakt@vvvingaard.dk eller 52340903

Vi håber, vi får lov til at danne rammen om din/jeres særlige anledning.

SKOVEN  

Vedsted Vingård ligger naturskønt med skoven som nærmeste nabo. Mange af vore selskaber ynder at tage en gåtur i skoven på et tidspunkt i løbet af festen. F.eks. mellem hovedretten og kaffen. Vi har ligeledes en naturguide tilknyttet, som man kan booke. Kontakt for at høre mere. 

RUNDVISNING

Det er ligeledes brugt at bestille en rundvisningi vinmarkerne og efterfølgende i vores vineri. Det tager 1-1½ time, og  koster 95kr. pr. pers. dog minimum 950 kr. Ønskes smagning af vores vine undervejs i rundvisningen: hvid, rosé, rød, koster det yderligere 45 kr pr. pers. pr. smageglas. Siddende i restauranten 150 kr. 

HESTEVOGN

En af vores nærmeste naboer hedder Henry, og han har en hestevogn og nogle smukke heste. Ikke så få gange har vores selskaber fået en tur rundt i skoven, i landsbyen og måske endda helt ud til vadehavet. Kontakt os, og vi booker for jer. 

Praktiske oplysninger:

Vi har plads til stor max. 40 spisende gæster i vores hyggelige lokale. Slevskabspakkerne skal bookes til minimum 20 personer. Indefra har man godt udsyn over legepladsen, lige ude foran vinduet, og man kan låne spil. Børn kan plejer at hygge sig, når de er med til selskab hos os. De behøver faktisk slet ikke en Ipad eller telefon...;)

Vores handelsbetingelser ved selskaber:

Ved afbud mindre end 6 dage før et arrangement betales 50% af prisen pr. gæst.                                  

Ved afbud mindre end 3 dage før et arrangement betales 75% af prisen pr. gæst.
Ved  -no show - betales 100% af prisen pr. gæst.

Vores madmanifest - når man har mere på hjertet....

Al mejeri og kød er økologisk! Vi har stor respekt for dyr og miljø, derfor taler vi så vidt muligt med de forskellige leverandører og er ikke bange for at spørge ind til dyrenes liv og ja, død.

Alt, hvad vi overhovedet kan lave, er hjemmelavet (Vi nævner det her i indledningen, for hvis vi skulle skrive det ved hver ting, hvor det gør sig gældende, ville teksten fylde alt for meget…:)) Det er absolut vigtigt for os, at vores gæster kan se og smage, at vi hygger om maden fra start til slut.

Brødet betyder alverden for os på Vester Vedsted Vingård! Vi foretrækker det koldthævet, hvilket giver en mere intens smag og flotte huller. Ydermere sørger vi for at få arbejdet så meget vand ind i dejen, som muligt, så det færdige resultat bliver saftigt. Vi bager ved høje temperaturer, så skorpen bliver sprød og smuk.

Urter, blomster, grøntsager og bær nupper vi i så stort et omfang som muligt i vore egne haver samt i naturen. Det er sjovt og helt friskt.

Vore menuer er nøje udvalgt med henblik på at kunne udvælge råvarer, der er i sæson. For når råvarerne er i sæson, så smager de bedst, og chancen for at kunne få dem fra Danmark er meget større.