VINGÅRD - DESTILLERI - BRYGHUS - RESTAURANT
COCKTAILS: Hvor svært kan det være?
Cocktail workshop og fortælling
Fredag d. 10. maj og fredag d. 14. juni 19-21.
OBS! Man får ikke mere alkohol, end at man kan køre hjem.
En aften på Vester Vedsted Vingård hvor du kan lære de basale principper i en god cocktail.
Vingårdens ven Ulrik Holm Michelsen, der er opskriftudvikler i gruppen af kammerater, der står bag Vadehavs Spirit, har sagt ja til at komme og hjælpe os med at inspirere til, hvad der kan opstå, når man blander det ene flydende med det andet.
Han vælger denne aften at fokusere på de kendte klassiske coctails. Når der er styr på disse, kan man gå hjem og eksperimentere, hvis man har brug for det.
Aftenen byder på en blanding af fortælling af principper og historier, fremvisning af hvordan man tilbereder de enkelte cocktails, samt fremstilling af hver cocktail i små grupper.
Nedslagspunkterne vil være:
- om principperne i cocktails.
- om udstyr
- om fremstilling af grundalkoholen ved Vingårdens Moonshiner Xavier Malletier
- om klassikerne; de 8 cocktails alle bør kende.
PRIS for oplæg, fremstilling og smagning: 350 kr.
Skulle du have en shaker stående derhjemme, som du længe har drømt om at lære at svinge, så tag den endelig med.
TILMELDING: pr. mail kontakt@vvvingaard.dk eller 52340903
Arrangementet kan også bookes til et privat arrangement.
MAD INDEN COCKTAILS
Denne aften er der mulighed for at bestille bord til lidt mad inden workshoppen. Pris 250 kr.
.
Med venlig hilsen
Ulrik, Xavier og Marie
Vester Vedsted Vingård - V Vedsted Vej 64, 6760 Ribe. Tlf. vingård: +45 31246587. Mail: kontakt@vvvingaard.dk CVR: 32856950
Restaurant Vingårdens Bord - V Vedsted Vej 64, 6760 Ribe. Tlf. +45 52340903 kontakt@vvvingaard.dk CVR: 40332502