Vester Vedsted Vingård er et lille familieunivers, som danner rammen om vingård, destilleri, bryghus, butik og restaurant. Vingården ligger i den hyggelige landsby Vester Vedsted tæt ved Vadehavet.
Vi tilbyder desuden rundvisninger og vinsmagninger.


Vingårdens hovedproduktion er naturligvis vin
men gården byder også på resultater af de forskellige interesser, vi hver især har. Vingården har sit eget lille bryghus og destilleri, som forsyner restaurant og butik.

BIRTE (mor) laver kryddersnapse, likører, natursæber og badesalte. Vingårdens store urte- og krydderihave passes af Birte. Mormor og altmuligkvinde.                                                                   

POUL  (far) er den store vinmager. Han har fra helt ung eksperimenteret med vin af alt fra mælkebøtter til pastinakker. Nu gælder det seriøs vin, såsom hvidvin, rosé, rødvin og mousserende vin. Han passer vinmarkerne med hjælp fra Birte. 

MARIE (datter) har indtil februar 2018 stået for cafeen. Nu har hun skiftet kasket og agerer restaurantchef, siden ansættelsen af Xavier Malletier i stillingen som køkkenchef. Hun bager dog stadig MASSER af brød og kager, og har et tæt samarbejde med køkkenchefen og alle vores leverandører. 

Hun værdsætter simpel, sæsonbestemt mad og bagværk, og har stor respekt for velfærd for både planter og dyr.

 
XAVIER (svigersøn) er køkkenchef i vingårdens restaurant "Vingårdens Bord".  Xavier Malletier kommer fra Paris, og med sig har han mange års erfaring og kunnen udi især fransk gastronomi. Xavier er desuden brygmester og destillatør.

ARTHUR, PIERRE, MATHIEU, ESTHER, AUGUSTA OG CLAIRE: de 6 børnebørn, der sørger for at vi aldrig keder os :)

Vi håber, at man ved et besøg på vores vingård fornemmer atmosfæren af individuelle passioner og en fælles vision om at skabe et åndehul midt i naturen. Vi håber, at man som gæst føler sig velkommen og for en kort stund lader sig rive med af hyggen og sammenholdet, der opstår, når to og på sigt tre generationer arbejder under samme tag!