.

.

Kære alle

Bondens Kurv er vores lille "landmanden kommer til byen"-eventyr, som vi i 3 sæsoner har forsøgt at holde liv i. Sammen med rigtig gode og dygtige landmænd stod vi fra maj til hen i sensommer/efterår på Ribe Campingplads hver lørdag mellem 10-12. ALT økologisk (pånær honningen - det er bare vanskeligt desværre at finde store nok arealer, hvor jorden er certificeret økologisk)

Det viste sig at være vanskeligt for landmændene og producenterne at få tid til at komme hver lørdag. Derfor har vi her i 2022 valgt at markere det lokale bondenetværk 1-2 gange årligt. 

Første markedsdag, hvor Bondens Kurv samles igen, er ONSDAG D. 13. APRIL 2022. Vi dukker op inde på Skibbroen i Ribe mellem 11-15, og hvor vil vi dog blive glade for at se dig og dine. Tanken er at du kan handle ind til Påskemiddagene. 

Her kan du komme og få fyldt op i de ugentlige basisvarer som:

- æg

- kød

- pålægsvarer: bag-selv-leverpostej, spegepølser, rullepølse mm

- grøntsager (alt afhængig af årstiden): kartofler, gulerødder, 5 slags kål, radisser mm

- jordbær, når de er i sæson

- honning

- friskbagt brød af lokalt mel

- hjemmelavet fransk nougat

- og så et stort udvalg af de varer, vi producerer på Vester Vedsted Vingård bl.a. vine, gin, marc, øl, snapse, øleddike, fermenteringer. 

Vi glæder os til at få besøg og fortælle, hvad der rører sig hos os. De deltagende landbrug/produktioner er: Abildskærgård, Kongeå Honning og Vester Vedsted Vingård og Moonshine Production

Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/bondenskurv