.

.

Smagens Time – Forbudt for voksne

Vingårdens Bord - restauranten på Vester Vedsted Vingård deltager i år i Smagens Time - forbudt for vokse. Læs mere her:

Præsenteres af Melting Pot Fonden

Den 6. oktober 2021 åbner restauranter over hele landet dørene for børn og unge for at give dem en madoplevelse for livet. Vi sender forældrene uden for døren og inviterer børn til at udvide deres kulinariske horisont, når dygtige kokke lægger sig i selen for at tilberede en velsmagende tre-retters menu af sæsonens bedste råvarer. Børnene får en helt særlig oplevelse, som de kan nyde med hinanden, deres søskende eller bedste venner, når vi serverer alle facetter af et restaurantbesøg på deres præmisser – forbudt for voksne.

Tid og sted: d. 6. oktober 2021 kl 16.30-18.00 Restaurant Vingårdens Bord - Vester Vedsted Vingård.

Deltagere: Børn og unge mellem 5-15 år.

Billetsalget åbner d. 11. sep. 2021 kl. 10

Temaet for denne middage er LOKALT - det passer og som fod i hose:)

Melting Pot Foundation

Fonden er erhvervsdrivende og har et almennyttigt og alment velgørende formål. Gennem aktiviteter, der har mad, madhåndværk og entreprenørskab som gennemgående elementer er formålet, at øge livskvaliteten og forbedre fremtidsmulighederne blandt udsatte og marginaliserede befolkningsgrupper i Danmark og i udvalgte udviklingslande. Ved målgruppen forstås især, men ikke alene, børn og unge, personer med kriminel baggrund, flygtninge og indvandrere.

Fonden arbejder for sit formål ved at trække på den viden, der har dannet grundlag for Claus Meyers virksomheder. Fonden kan indgå samarbejde med andre organisationer, hvor dette er relevant i forhold til fondens indsatsområder.

Fonden yder støtte ved at udvikle og eventuelt herefter også at deltage i driften af virksomheder eller institutioner, der inden for mad og måltidsområdet beskæftiger sig med undervisning, formidling, fremstilling eller handel. Fondens støtte kan også ske i form af kampagner, projekter og events eller bidrag hertil samt – i særlige tilfælde – i form af simpel donation af midler.