Ændringer i ÅBNINGSTIDER i restauranten 2023, læs venligst forneden på siden, for restauranten holder PAUSE fra lørdag d. 17.juni til højst sandsynligt start oktober*:       

Normale åbningstider i marts, april, maj, september, oktober, november:

Lørdag 12.00-15.00 og 17.30-23.00. 
Søndag 12.00-16.30

Butikken er stort set altid bemandet med en markarbejder, en destillatør eller en, der passer børnene. Vi skriver det relevante nummer på døren, hvis vi er fysisk fraværende. 

Normale åbningstider i juni, juli, august:                                                                          

Torsdag 12.00-16.30
Fredag 12.00-16.30 og 17.30-23.00
Lørdag 12.00-16.30 og 17.30-23.00
Søndag 12.00-16.30

LØRDAG 3/6 lukket!!

Restaurant +45 52340903.  Butik/rundvisning +45 31246587. 

V Vedsted Vej 64, 6760 Ribe - kontakt@vvvingaard.dk - vvvingaard.dk

-------------------------------------------------  

PAUSE

Det er lidt vildt at skulle skrive følgende. En knugen i maven blandet med en glæde til at få lidt ro på efter de 9 på alle mulige måder fantastiske og sindsyge hårde år det har taget at få skabt café og restaurant på Vester Vedsted Vingård.Xavier og Marie har valgt i denne sommersæson at drosle ned for restaurationen for at kunne få tid til at træde mere ind i arbejdet omkring produktion og salg af produkterne fra deres bryggeri og destilleri. Samtidig er ønsket om at kunne bistå med mere hjælp og derved erhverve sig kendskab til markarbejdet påtrængende. Og selvfølgelig er drømmen om en sommer med lidt mere ro omkring familien en nødvendighed, inden børnene bliver for store.Xavier skal hjælpe en god bekendt med at opstarte en café på et stadig lidt hemmeligt sted.Marie har en rest barsel fra lillepigen, der skal bruges, samtidig med at drømmene om egne grise, høns, geder og en køkkenhave, der kan sørge for en større grad af selvforsynethed stadig ulmer i undergrunden.GAVEKORTDer er stadig en million gode idéer og ting, der skal skal prøves af på jer og leves ud i restauranten - de og I må bare lige vente lidt. Planen er, at der åbnes op for bordbestilling ingen til oktober. Nogle af de forudbestilte selskaber bliver gennemført. Alle gavekort udstedt således at udløbsdatoen er i 2023 bliver forlænget med 2 år. De kan selvfølgelig stadig bruges i butikken, til rundvisninger og til et glas vin, vermouth, gin, øl eller andet.BUTIKKENFordi butikken vil være et fokuspunkt for os, der vil være åbent stort set dagligt. Vi glæder os til at have god tid til at forklare om vores produkter og til at komme rundt til vores forhandlere og tilbyde smagninger. Ydermere udkommer snart en ny hjemmeside med tilkoblet webshop, hvorved vi kan få udbredt alle vore produkter til hele Danmark, så I rigtig kan blive stolte af jeres lille lokale vineri, bryghus og destilleri.RUNDVISNINGERRundvisninger i vinmarken og i produktionen vil køre uændret og smagninger er i den forbindelse jo en dejlighed, der hører sig med.Bare rolig, vi skal nok komme tilbage til forklæde og glaspudseklud:)Vi ses alle mulige steder!Sidste åbningsdag inden pausen er søndag d. 11. juni.Kærlige hilsnerPoul og Birte - Xavier og Marie

DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR.
Restauranten holder lukket i december, januar og februar, men det er muligt at bestille julemiddage og nytårskure for selskaber på minimum 10 personer til f.eks. "En Hel Aften på Vingården - 6 serveringer" og 15 personer til "En kortere aften på Vingården - 3 serveringer". Kontakt os blot på kontakt@vvvingaard.dk eller ring på 52340903.
Vinbutikken er åben ved behov.

-------------------------------------------------

Private arrangementer

Kontakt os gerne for at høre om mulighederne for at afholde et privat arrangement hos os eller hos dig/jer.

NYHEDSBREV og sociale medier

Følg os på Facebook og Instagram 😁 

Ønskes at modtage nyhedbrev, skriv da venligst til kontakt@vvvingaard.dk.

Hvis du ikke ønsker at modtage disse mails længere, så bare skriv det til os, og du bliver slettet af listen.